2017-10-07 08:59:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne haragítson magára senkit

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Olyan találkozás van kilátásban egy rég látott személlyel, amikből a későbbiek során haszna származik. Több türelemre lesz szüksége családi fronton, mert gyakran érzi majd úgy, hogy elhanyagolják a szerettei.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars és a Vénusz együtt állnak. Ön örülhet ennek, mert ennél romantikusabb együttállás talán nem is létezik! Ha ön egyedülálló, menjen szórakozni, nagy az esélye, hogy találkozik valakivel, aki az első pillanatban leveszi a lábáról megnyerő természetével...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Próbálja meg egy picit rugalmasabban kezelni a helyzetet, és meglátja, hogy szépen sorban megoldódnak azok a a problémák, amelyek az utóbbi időben nyugtalanították. Érzelmileg érzékenyebb periódusban van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Élete több területét is újragondolja. A párjával az utóbbi időben minden igyekezete ellenére sem mindig tudta megtalálni a közös hangot. Ennek a periódusnak szerencsére vége szakad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Öt bolygó is a legjobb fényszöget veti az ön jegyére, könnyed napnak is örülhet. Kétszeresen is gondolja meg viszont, kiről mit mond, és főleg kinek. Még ha nem is rossz szándékkal mondja, amit mond, akkor is úgy sülhet el, mintha bántani, megfúrni akarná az illetőt...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars és a Vénusz együtt áll, ez kiegyensúlyozottá teszi a párkapcsolatát. Erre szükség is van: zűrös napok elé nézhet egy rokona miatt. Vonuljanak kicsit vissza pihenni, hogy erőt gyűjthessen.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma sok mindent tisztázni tud, egy olyan félreértést is, ami már régóta nagyon nyomasztja. Nagyon vonzó a megjelenése, és ezt a másik nem képviselői észre fogják venni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz és a Nap együtt állnak. Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életében. Ha szingli, nyugodtan belevághat, de ha párkapcsolatban él, semmiképp se kockáztasson: az új nem ígérkezik olyan tartósnak, hogy megérje váltani.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne haragítson magára senkit: ha nem is azonnal, de idővel kétszeresen adná vissza azt, amit öntől kap. Egy-egy vita előtt számoljon mindig tízig, ebből nem lehet baj. A magánéletét, családja nyugalmát is veszélyezteti, ha nem tudja rendezni a munkahelyén kialakult feszültséget.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, és sok szerelmet és romantikát visz az életébe. Kedvesebb lesz, és jobban fog hallgatni arra, hogy mások mit javasolnak önnek. Ha ön egyedülálló, akkor lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka nem használ a kezdődő románcnak...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz és a Mars együtt állnak. Most sokkal többet vár el a párjától, szerelmétől, mint eddig, hiszen érezni akarja, hogy valóban fontos számára, és bizonyítékokat keres erre. Nem csoda, hiszen ez a hétvége most a szerelemről szól...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha ön szingli, akkor megismerkedhet valakivel, aki felkavarja az érzelmeit. Ne utasítsa vissza a rokona meghívását, mert remekül szórakozik majd a családi találkozón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: